Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zprávy 21. 7. 2018

 

Od 22. 8. 2018 má v irském Dublinu proběhnout světové setkání rodin. Účastníky setkání se svou přítomností chystá „oblažit“ i arciapostata František z Vatikánu. Dublinský arcibiskup Diarmunda Martin se obává, že část vstupenek na akce vedené Františkem si dopředu rezervovali sabotéři těchto akcí. Arcibiskupův komentář prozrazuje rozpačité postoje Irů vůči osobě Františka. V podtextu lze vnímat, že je tento „moderní papež“ v Irsku pokládán spíš za ostudu katolické církve. Viz zde.

Tzv. papež František si 5. 7. 2018 vyjmenoval nového prefekta svého „Dikasteria pro komunikaci“. Toto dikasterium sám založil v červnu 2015 a jeho novým prefektem nyní ustanovil Dr. Paola Ruffini. Ruffiny se nyní zúčastnil na setkání na zasedání biskupů východní Afriky a ujistil je o podpoře Vatikánskými médii. Důraz, který Bergoglio klade na církevní sdělovací prostředky a obraz o církvi vytvářený v mediálním světě, svědčí o tom, že jeho apostatická a heretická gesta vysílaná do světa prostřednictvím médií (např. líbání nohou homosexuálům, nedementování jeho medializovaných vyjádření o neexistenci pekla apod.) nejsou zdaleka náhodnými projevy, ale jsou naopak programovou propagandou antikřesťanské ideologie. Viz zde.

Muž, který loni v červeni v Egyptě pobodal několik lidí, dvě osoby na místě zabil a jednu 36 Češku tak zranil, že v nemocnici zemřela, přičemž tento člověk při útoku vykřikoval, že cizinci a křesťané nemají v Egyptě, co dělat, na svém facebookovém účtu měl symboly Islámského státu, a jehož spojení s touto teroristickou organizací policie krátce po útoku potvrdila, byl místo soudu předán do ústavní péče jakožto psychicky narušený a pravděpodobně vůbec nebude souzen. Zdroj. Co to znamená? Jiný kraj, jiný mrav. V muslimském světě mají o spravedlnosti své představy dost odlišné od těch evropských.