Jdi na obsah Jdi na menu
 


Česko

Příspěvky

14. 5. 2018

ČBK proti Istanbulské úmluvě

/ Rubrika: Česko

knez.jpgTuto neděli 13. 5. 2018 byl v kostelích čten společný pastýřský list biskupů České biskupské konference kritizující genderovou ideologii a Istanbulskou úmluvu, o jejíž ratifikaci se má zanedlouho jednat v Poslanecké sněmovně ČR. Biskupové sjednocení s heretikem a apostatou tzv. papežem Františkem bohudíky správně pojmenovali nebezpečí, které se v Istanbulské úmluvě skrývá. Bohužel se už neodvážili vzpomenout, že genderová ideologie je součástí globálního politického programu připravujícího genocidu křesťanských národů a zahrnuje i juvenilní justici se všemi jejími zvěrstvy. Také se neodvážili vyzvat křesťany k zákonnému odporu proti hrozící ratifikaci Istanbulské úmluvy a tuto svou zbabělost pokrytecky maskují frázemi o modlitbě. 

 
Celý příspěvek

8. 5. 2018

"Židovská studia" na Karlově univerzitě

/ Rubrika: Česko


ruze.jpgNadace patřící světovým sionistickým globalistům podpořila tzv. židovské studie na Karlově univerzitě. Jak to souvisí s pučem v r. 1918 a jaký byl význam vítězství Rudé armády nad nacizmem pro všechny slovanské národy - to zajímavě komentuje článek na AENews

 
 
Celý příspěvek

8. 5. 2018

Státní sledovací systém

/ Rubrika: Česko

kamera-bezpecnost.jpgMinisterstvo dopravy ČR pod vedením ministra Ťoka připravuje státní navigační systém pro dopravu, který má mít k dispozici více dat než např. navigace google. Systém bude vyhodnocovat data kamer na ulicích, celnicích apod. Jde o jeden z mnoha kroků zdůkladňujících kontrolu obyvatelstva. Potřeba takového systému je odůvodňována i zhoršenou bezpečností. Toto zhoršení bezpečnosti je samozřejmě způsobeno imigrační politikou EU. 

 
 
Celý příspěvek

28. 4. 2018

Česká republika patří mezi 10 států, které jsou nejvíc nakloněny politice USA

/ Rubrika: Česko

osn.jpgMinisterstvo zahraničí USA zveřejnilo každoroční statistiku o postojích jednotlivých členských států OSN ve vztahu k postojím USA.

 
Celý příspěvek