Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentáře

Příspěvky

29. 9. 2021

Svátek sv. archandělů

/ Rubrika: Komentáře

 
Celý příspěvek

21. 6. 2019

Mariánský sloup na Staroměstské náměstí – ano či ne?

/ Rubrika: Komentáře

mariansky-sloup.jpgAť bojovníci za Mariánský sloup spojí svou aktivitu s apelem na své biskupy, aby po vzoru italského politika Salviniho zvedli posvátný růženec Blahoslavené Panny Marie a zahájili růžencové tažení za vystoupení Česka z EU.

 
Celý příspěvek

12. 3. 2019

Tradiční křesťanský pohled na islám

/ Rubrika: Komentáře

kristus-cesta--pravda.jpgOni říkají: Alláh je správný vzoreček, správný pojem, odpovídající pojmu Boha, jak ho definujeme i my. Jenže oni ignorují to, že Bůh není jen prázdný pojem, ale je to živá osobní bytost. 

 
Celý příspěvek

7. 12. 2018

Osvobození ženy - Istanbulská úmluva

/ Rubrika: Komentáře

agresorka.jpgKřesťan je vždy proti zotročování, ponižování a zneužívání žen, protože je proti zotročování a dehonestování člověka, jenž je nositelem obrazu Božího. Křesťan je proti zotročování ženy, ať už se to děje skrze „právo“ šaría nebo skrze darwinistickou genderovou ideologii, pod záminkou jejího osvobození.

 
Celý příspěvek

30. 9. 2018

Zlatý věk našich dějin

/ Rubrika: Komentáře

svaty-vaclav.jpgLetos si připomínáme sté výročí vzniku Československa (28. 10. 1918), osmdesáté výročí zrady zvané Mnichovská dohoda (30. 9. 1938), sedmdesáté výročí uzurpace vlády Komunistickou stranou (únor 1948) a padesáté výročí naší okupace sovětskými vojsky (21. 8. 1968). Daleko více než periodicita osmiček v našich moderních dějinách, je zarážejícím jejich dělení na tak krátké časové úseky, v nichž jsme byli porobováni rozličnými ideologickými a politickými systémy. Od začátku 20. st. je každá generace novým svědkem dalších snah o zničení naší národní a státní svébytnosti.

 
 
Celý příspěvek

4. 9. 2018

Pokrytecké a matoucí prohlášení pseudopapeže k homosexuálnímu skandálu kardinála McCarricka

/ Rubrika: Komentáře

vatikan-museum.jpgV Perspektivách 2018/35 byl zveřejněn text prohlášení pana Bergoglia z 20. 8. 2018, které je reakcí na nejnovější medializaci sexuálního zneužívání dětí a mladistvých v USA. Františkovo prohlášení je naprosto nechutnou pokryteckou komedií.

 
Celý příspěvek

17. 8. 2018

Marxistická církev – kritika KT 2018/33

/ Rubrika: Komentáře

noviny2.jpgKatolický týdeník č. 2018/33 se z formálního hlediska zdá být celkem kvalitní, i co do obsahu se zde člověk doví pár zajímavých informací. Horší to je se závěry, které z těch informací tvůrci KT vyvozují či s postoji, které nám „nabízejí“. V podstatě je KT zlem, protože se stále drží svého rozkladného liberálně-heretického směru.

 
 
Celý příspěvek

1. 6. 2018

Halíkova egolatrie

/ Rubrika: Komentáře

halik.jpgTomáš Halík přeci jen věří v Boha – anebo aspoň v nějakého bůžka – protože když mu bylo asi osmnáct, strávil prázdniny četbou Bible. Po jejím přečtení furt nevěděl, jestli v Boha věří, tak zašel k nějakému kostelíku, pomodlil se tam Otčenáš a řekl si: „no jo, tak já teda věřím“.

 
Celý příspěvek

18. 5. 2018

Kritika Katolického týdeníků 20/2018

/ Rubrika: Komentáře

noviny2.jpgMezi „sluníčkářskými“ články září v tomto čísle KT zpráva o ceně udělené františkány z Assisi paní Merkelové „za úsilí o smiřování národů a podporu mírového soužití v Německu a v Evropě“. To snad redakce KT nemyslí vážně! 

 
Celý příspěvek