Jdi na obsah Jdi na menu
 


Evropa

Příspěvky

21. 11. 2018

O Istanbulské úmluvě a globálních paktech na Svobodném rádiu

/ Rubrika: Evropa

radio.jpgO údajné nezávaznosti globálního kompaktu o migraci a o jeho propojení s Istanbulskou úmluvou prosazující genderovou ideologii.

Pořad v archivu Svobodného ráda - zde.

 
Celý příspěvek

1. 9. 2018

Atentát na hlavu Doněcké lidové republiky

/ Rubrika: Evropa

V pátek 31. 8. 2018 byl při výbuchu v kavárně zabit představitel Doněcké lidové republiky Alexander Zacharčenko. Představitelé DLR i diplomacie Moskvy připisují vinu Kyjevské vládě a její tajné službě SBU. Podle Ústavy DLR přebírají Zacharčenkovi pravomoci místopředsedové Rady ministrů.

 
Celý příspěvek

13. 6. 2018

Nová etapa imigrace

/ Rubrika: Evropa

migranti-na-lodi.jpgItálie odmítla přijmout loď plnou uprchlíků z Afriky. Kromě změny politické situace po volbách v Itálii může být příčinou i obava z epidemií přítomných na lodi.

 
Celý příspěvek

30. 5. 2018

EU se snaží vrazit klín mezi země V4

/ Rubrika: Evropa

V EU nyní probíhá tvorba rozpočtu na sedmileté období 2021-2027. Vedení EU chce omezit investice do zemí V4 a naopak je navýšit v jižních zemích. Jednání o těchto tzv. dotacích jsou vedena tak, aby čeští a slovenští politici měli strach následovat postoje Viktora Orbána a Jaroslawa Kaczynského. O zákulisních pletkách bruselských úředníků se dočtete zde zde

 
Celý příspěvek

19. 5. 2018

Text Marakéšské deklarace

/ Rubrika: Evropa

Byl zveřejněn text skandálního dokumentu "Marakéšská deklarace", který je plánem EU na přesun afrických národů do Evropy. Překlad dokumentu pořídil server aeronet.cz. Článek je zde

 
Celý příspěvek

10. 5. 2018

Genocida evropských národů jako projekt "udržitelného rozvoje"

/ Rubrika: Evropa


globus2.jpgV Evropském parlamentu byl 11. 4. 2018 předložen návrh usnesení, představující globálně organizovanou migraci jako "proaktivní" projekt směřující k "udržitelnému rozvoji". Ti kdo tvrdí, že žádná organizovaná migrace neexistuje, dosti zaspali dobu. 

 
 
Celý příspěvek

27. 4. 2018

V Bavorských úřadech budou kříže

/ Rubrika: Evropa

kriz-v-poli.jpgV Bavorsku mají v úřadech viset kříže. 

 
 
Celý příspěvek