Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sledují Halík a koronavirus dobro českého národa?

Halík ve svém interview o koronaviru (z 17. 3. 2020 pro seznamzpravy.cz) svými drzými, přemoudřelými výroky zesměšňuje českého prezidenta i premiéra. Halík se prý vrátil z Ameriky, a jak říká, splnil svůj úkol. Není těžké uhádnout, kdo Halíka úkoluje. Když se vrátil, hrubě se vyjádřil o americkém prezidentovi, nazval ho „lidsky nezralý psychopat“, a dodal, že doufá, že po dalších volbách „zmizí ze scény“. Je otázka, kdo je ten lidsky nezralý psychopat, který by měl zmizet ze scény – zda prezident Trump, anebo kněz odpadlík jménem Halík.

Připomínáme panu Halíkovi, že poslankyně parlamentu za stranu SPD byla tyto dny Státním zastupitelstvím obviněna z trestného činu za to, že pravdivě vyjádřila, že pokud není z důvodu infekce dovoleno převážet rostliny a zvířata přes hranice, neměl by být umožněn ani vstup ilegálním migrantům. Halík ale beztrestně uráží nejen českého, ale i amerického, prezidenta. Navíc, jeho lživá tvrzení jsou nenávistnými slovy. Bylo by na místě zahájit za to proti Halíkovi trestní stíhání. Když je někdo v podezření, že kritizoval homosexuála, je trestně stíhán, a na prezidenta si může plivat kdejaký Halík?

Tím, že uráží jak českého tak amerického prezidenta, z Čechů a Američanů, kteří je volili, dělá rovněž lidsky nezralé psychopaty, tedy zároveň i je hrubě ponižuje a uráží.

Může čtenář věřit, že Halík to ve svém interview myslí upřímně s církví i českým národem? Odpověď je jasná: Jde o další plánovanou manipulaci, spojenou jednak se zalichocením Čechům a na druhé straně s hrubými urážkami a zesměšňováním. Jako v každém svém interview Halík – známý brouk Pytlík – nezapomněl ani tentokrát na své skromné sebevyvyšování. Čtenáři, ze kterých Halík dělá blbečky, primitivy a nevzdělance, už dobře ví, že nic kloudného se od něho nemohou dovědět, než co už od něho slyšeli tisíckrát. Halík neklame českou veřejnost poprvé. Všichni už tohoto profesionálního podvodníka znají.

Halík dříve prohlásil, že je členem Rady moudrých, tedy že je kryptozednářem. Proto toho ví víc, než primitivní Čechové, kteří volili současného prezidenta a nechápou, že je třeba vítat uprchlíky a podporovat gay pride. Když je Halík tak moudrý, chceme se od něj poučit, a proto mu klademe následující otázky:

Otázka 1.: Byl koronavirus vyroben v laboratořích, anebo vznikl samovolně?

Otázka 2.: Je koronavirus testováním před naplánovanou pandemií?

Otázka 3.: V případě, že by byl národ nuceně očkován, nebudou zdraví vakcínou infikováni koronavirem či jinou smrtelnou nemocí?

Otázka 4.: Má koronavirus souvislost s programovanou redukcí lidstva?

Otázka 5.: Souvisí s redukcí lidstva kromě koronaviru i propagace genderu a legalizování narkotik? Homosexuálové a narkomani nejvíce šíří smrtonosnou nemoc AIDS.

Otázka 6.: Proč masmédia tak hlasitě nekřičí proti smrtícímu AIDS a nejsou vydávány alarmující statistiky s vyvozením následků, jak pro zdraví, tak i psychiku a morálku? Proč nejsou tak alarmujícím způsobem zveřejňovány statistiky o úmrtích na AIDS v jednotlivých zemích? Proč se o tom mlčí?

Otázka 7.: Ptáme se Halíka, který se prezentuje jako katolický kněz, zda věří, že Bůh může zbavit národ této manipulační lži o koronaviru, ale také jakékoliv infekce, a to buď přímo anebo skrze léky a lékaře. V mnoha našich městech jsou morové sloupy na poděkování Bohu za ukončení morové nákazy. Podle ideologie Halíka by bylo třeba je zbořit, protože jsou projevem náboženského tmářství odumírající církve.

Otázka 8: Proč Halík, když se vyskytl koronavirus, nevyužil tuto šanci k tomu, aby pravdivě zdůraznil nejpodstatnější pravdy křesťanství i lidského života? Panika totiž motivuje lidi, aby se v každodenním kolotoči zastavili, a připustili si otázku smyslu a cíle svého vlastního života. Všichni zapomínáme na nejzávažnější reality, a to smrt, Boží soud, věčnost. Jak se můžeme pravdivě s těmito realitami vypořádat? Přiznat si svůj hřích a uvěřit v Ježíše Krista, který za naše hříchy zemřel na kříži. Pak se už člověk nemusí bát ani koronaviru ani smrti vůbec. Ta dřív nebo později beztak přijde. Ale nejdůležitější je spasit svou duši a to má zdůrazňovat pravdivý katolický kněz! Halík to bojkotuje. Paniku s koronavirem je třeba opravdu využít jako šanci k časnému i věčnému dobru českého národa. Nejde o depresivní strašení, jak tvrdí Halík, tu jde o základ pravé lásky, kterou je bázeň Boží. Proč Halík nezdůrazňuje konečný cíl člověka? Je knězem Krista či knězem antikrista?

Otázka 9: Je pravda, že Bergoglio (František), který básnil o polní nemocnici a o pastýřích se zápachem ovcí se ze samé lásky k ovcím zabarikádoval ve Vatikánu? 

Otázka 10.: Má koronavirus souvislost s intronizací pohanského démona pačamámy v hlavním chrámu katolické církve? Písmo svaté na mnoha místech upozorňuje na souvislost, že po modlářském gestu přicházejí výchovné tresty, aby se národ vzpamatoval a vrátil k Bohu i k zdravému rozumu a svědomí.

Otázka 11.: Každý byl šokován, jaký byl postoj Halíka jako kněze, k nejhrubší urážce Ježíše Krista v brněnském divadle (2018). I to ukázalo na diametrální rozdíl mezi jeho postojem a postojem představitele katolické církve, kard. Dukou, který opakovaně žaloval divadlo za veřejnou urážku a žádal omluvu. Halík naopak tvrdil, že všichni normální lidé nic nechápou, jen on jediný vše chápe a žádnou urážku v tom nevidí. 

Otázka 12.: Halík tvrdí, že je zároveň katolíkem i buddhistou. Proč tedy nevstoupí do buddhistické společnosti a nevystupuje její jménem? Podle katolického učení ten, kdo tvrdí, že je zároveň katolíkem i buddhistou, nemůže být už ani katolíkem ani křesťanem.

Otázka 13: Kdo je ve vztahu k Istanbulské úmluvě pravým prorokem, T. Halík anebo Prof. Piťha?

Odpověď: Je jím Prof. Piťha. Halík ho ale zesměšnil za to, že realisticky ukázal na důsledky Istanbulské smlouvy, zavádějící amorální gender, spojený s kradením dětí z jakékoliv rodiny. Proč Slovensko odmítlo Istanbulskou úmluvu? Je to ke škodě či k dobru národa?

Otázka 14.: Jaké je Halíkovo vlastenectví a jeho kulturní chování? Svědčí o tom reakce na pohřeb Karla Gotta. Urazil zemřelého, když ho nazval modlou a tvrdě protestoval proti jeho církevnímu pohřbu! Přispěl tento Halíkův postoj k prohloubení národního cítění, anebo národ bolestně zranil?

 

 

19. 3. 2020

o. Václav SBM