Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zastavte corona-šikanu - otevřený dopis premiérovi Babišovi

Úřad Vlády ČR

Nábřeží E. Beneše 4

118 01 Praha 1

Premiér

Ing. Andrej Babiš

 

 

Vážený pane premiére,

obracím se na Vás jsa velmi znepokojen slovy ministra zdravotnictví ČR Vojtěcha a dalšími zprávami o nastávající tzv. 2. vlně covid-19.

Zešíleli tady snad už všichni dočista?!!! Dětem ve školách chcete dát náhubky!?

Žádná pandemie ani epidemie covid nebyla a není!!! Nic nenasvědčuje, že by měla přijít! Pokud ji tedy někdo uměle nevytvoří! A kdyby byla, náhubky ji nezastaví!

Oficiální počty úmrtí lidí pozitivních na coronavirus jednoznačně dokazují, že žádná covidová hrozba neexistuje!!! V ČR, která má 10 mil. obyvatel dlouhodobě umírá cca 300 lidí denně. Těch 400 mrtvých za 8 měsíců s pozitivním testem na covid-19 je naprosto zanedbatelné číslo. Navíc prakticky všichni z nich zemřeli i v důsledku jiných nemocí! Již jsou k dispozici i mnohá vyjádření odborníků, viz například zde: https://www.medicosporlaverdad.com/.

Celá pandemie je mediálním bludem, imaginární, virtuální pseudo-realitou!!!

„Našich roků je sedmdesát, jsme-li při síle, osmdesát!“ (Ž 90,10). „Každý člověk jednou umře, a potom bude soud...“ (Žid 9,27). Na soudu se budeme před Bohem i před celým lidstvem, zvlášť před vlastním národem a svou rodinou, zodpovídat, jak jsme naplnili závazky nám zde na zemi svěřené.

Pane premiére, naléhavě Vás žádám, vzepřete se vlně celosvětové debilizace národů a zrušte nesmyslná, ba škodlivá corona-opatření. Zbavte nás - naše děti ve školách - zdraví škodlivých a ponižujících náhubků! Nač bojovat proti totalitě v zahraničí, když ji máme doma?

Pokud nějaká opatření musí být, pak na prvním místě měla být v létě zakázána koupaliště (covid je kapénkovou infekcí), případně další volnočasové a kulturní hromadné akce.

Nikdo ale nemá právo zakazovat bohoslužby a omezovat shromažďovací právo občanů! Svoboda vyznání a shromažďování jsou základní lidská práva.

Daleko více lidí zemřelo, protože kvůli corona-opatřením nebyli ošetřeni!!! Na parte mého přítele, zesnulého před měsícem, je napsáno: „odešel v důsledku předoperačních komplikací“! Zemřel, protože nebyl operován včas!

Pokud z politických a ekonomických důvodů je potřebné omezení cestování do zahraničí nebo mezinárodního obchodu, pak nemám nic proti. Naopak Vás žádám: vzepřete se vlně globální totality, která se projevila virtuální světovou pandemií, a začněte jednat jako vláda suverénního českého státu. Zajistěte naši potravinovou, ekonomickou i politickou nezávislost.

Pane premiére, my Čechové máme svůj rozum! Nikdo za nás myslet nemusí!

 

 

 

Olomouc 19. 8. 2020

 

 

o. Václav S. Cigánek

 

 

PS:

Žádám občany: ozvěte se proti corona-šikaně – pokojně ale rázně! Dřív, než nás donutí k chaotické vzpouře.

Na vědomí: političtí představitelé, média a veřejnost ČR a SR.