Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČBK už nemlčí

 

Česká biskupská konference, která samu sebe prohlašuje za jedinou „legitimní“ strukturu pro katolické křesťany v ČR, se dne 15. 8. 2016 distancovala od Pochodu za Ježíše rodinu a morální hodnoty organizovaného Byzantským katolickým patriarchátem. BKP sdružuje pravověrné katolíky, kteří nechtějí být podřízeni apostatické hierarchii sjednocené s falešným papežem Františkem, který propaguje homosexualizmus, islamizaci Evropy a je v jednotě s heretickým novopohanským hnutím zvaným duch Assisi.

ČBK dosud k aktivitám a výzvám BKP většinou mlčela a bojovala proti nim převážně skrytě. (Osobními intervencemi na úřadech a institucích, očerňováním atd.)

Nyní ČBK oficiálně vyzvala věřící, aby se aktivit pravověrné církve nezúčastňovali. Tím se heretická a apostatická struktura ČBK oficiálně distancovala i od Ježíše, od rodiny a od všech zdravých morálních hodnot a dala najevo, že akceptuje satanizmus, který byl propagován pochodem Prag pride. ČBK podporovala Pochod za rodinu konaný křesťanskými demokraty 13. 8. 2016. V tomto tzv. Pochodu za rodinu hrála dechovka a pochodovaly mažoretky. Co mají mažoretky společného s rodinou, to je těžko pochopit! Spíš by to mohlo být chápáno jako propagace pedofilie, která je v řadách apostatických duchovních hojně rozšířena. Jeden katolík stál 13. 8. během zvrhlého homopochodu před sochou sv. Václava na Václavském nám. a držel zde korouhev s praporem Panny Marie a s křížem. S touto korouhví Bohorodičky se pak zúčastnil i tzv. Pochodu za rodinu konaného křesťanskými demokraty s podporou ČBK. Zde ho ale několikrát vykázali na konec pochodu, aby nekazil dojem na záběrech reportérů.

Celý postoj apostatické ČBK svědčí, že je v plné jednotě s organizátory zvrhlého a rouhavého pochodu pýchy LGBT zbočenců.

vs.