Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gay pride – pochod satanistů

 

Dnes po poledni vyrazil z Václavského náměstí na Letnou pochod satanistů. Skupina křesťanů bránila sochu sv. Václava a provolávala nad Václavským náměstím a Prahou Slovo Boží. Satanisté organizovaní mocenskými elitami objížděli na vozech pomník sv. Václava. V čele jejich pochodu šla osoba s maskou černého anděla smrti. Na prvním voze se třepal další anděl s křídly v barvách duhy – převlečený za Antikrista.

Okolo modlících se křesťanů poskakoval provokatér s rouhavým transparentem urážejícím křesťanskou víru. Nápis se rouhal jménu Pána Ježíše Krista. Policisté, na otázku, jestli mohou proti tomuto transparentu, který uráží křesťanské cítění, zakročit, odpověděli, že to není jejich úkolem. Kousek dál dala městská policie pokutu muži, který držel transparent proti homosexualismu. Disharmonický rámus produkovaný reproduktory z vozů a jekot zazombovaných homoagentů vytvářel autentickou atmosféru pekla.

Pro svoji čestnou stráž u sv. Václava jsem si připravil nápis s Božím slovem Řím 1,18: „Boží hněv se zjevuje proti každé bezbožnosti a nepravosti lidí, kteří svou nepravostí popírají pravdu.“ Předtím jsem se ptal sám sebe: jakým trestem asi Bůh náš národ navštíví? Při pohledu na to běsnění jsem si ale nedokázal představit horší trest než ten, kterým jsou tito chudáci stihnuti už nyní. Oheň a síra z nebe by pro ně byli milosrdným ukončením jejich zoufalého běsnění. Ne, neexistuje větší neštěstí než zpupné a zběsilé rouhání se Bohu a jeho pravdě. Jejich dobrovolné otroctví démonu smrti je pro skutečné křesťany těchto dní pronikavým Božím varováním. „Kdo hřeší, ať hřeší dál, kdo je pošpiněn, ať zůstane ve špíně, kdo je spravedlivý, ať zůstane spravedlivý, kdo je svatý, ať ve svatosti setrvá.“ (Zj 22,11)

 

vs