Jdi na obsah Jdi na menu
 


Patriarcha Kirill podpořil homosexualizmus

Patriarcha Kirill se při návštěvě generálního sekretáře Rady Evropy vyjádřil, že lesby a homosexuálové nesmí být takzvaně pronásledováni ani takzvaně diskriminováni.

Kirill se tímto veřejným postojem dopouští skutečné diskriminace, a to rodiny i ruské společnosti! Je třeba vědět, že zákaz gay pride a homosexuálních manželství není diskriminací, ale jen ochranou a sociální hygienou. Bez spravedlivých zákonů, postavených na morálních hodnotách, nastává rozklad společnosti a sebezničení.

Kirill po vzoru Františka prosazuje nejen islamizaci, ale už i homosexualismus. Odmaskoval se, že má stejného ducha a slouží stejným nadnárodním organizacím.

Za propagaci homosexualismu musí vysoký politický či církevní představitel dle zákonů RF zaplatit pokutu až 5 milionů rublů. V současné době intenzivního útoku NWO na Ruskou federaci, by měl být Kirill místo pokuty přímo odvolán z úřadu. Není to ojedinělý zločin vlastizrady, kterého se dopustil.  

Bývalý primátor Moskvy, Jurij Lužkov, nazval gaye satanisty a šiřiteli AIDS.

Kirill řekl, že sice církev zaujímá postoj, že homosexualita je hřích, ale dodal: „to je osobní věc každého“. Tento výrok je hrubá lež a manipulace. Zločin není osobní věcí, má zhoubný dopad na druhé. Homosexuálové infikují další a další.  

Apostata Kirill stejně jako František prosazují duchovní infekci k sebezničení církve i národa.

Z hlediska církve Kirill dle Gal 1,8-9 sám na sebe stáhl nejtěžší trest – anathemu za zradu Kristova evangelia a Božích zákonů!

 

(Převzato z BKP)