Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kající dny v Brně

Od neděle 29. 4. 2018 do konce května se v Brně na Náměstí Svobody budou konat kající dny, vždy od 14.00 do 20.00 hod. 

První kající shromáždění: 29. 4. 2018 od 14.00. do 20.00 hod.

Následující kající shromáždění každou středu a pátek od 14.00 do 20.00 hod.

Vyzýváme občany Brna ke každodennímu kajícímu shromáždění.

 

Důvod:

Hrozí Dublin IV (islamizace) a Istanbulská úmluva (kradení dětí z rodin). 

V Brně chtějí uskutečnit rouhavé divadelní představení "Vaše násilí a naše násilí", které je donebevolající urážkou Pána Ježíše Krista, všech křesťanů i všech slušných lidí. Navíc je toto představení propagací migrace, islamizace Evropy a multikulturalizmu. 

 

Istanbulská úmluva zavádí gender amoralizaci a kradení dětí sociálními službami z jakékoliv rodiny pod rouškou údajného domácího násilí. (To se už masově děje v Norsku, Finsku, Anglii a jiných zemích EU.)

Dublin IV je připravovaná mezinárodní smlouva o azylové politice v EU. Dává neziskovkám vládu přijímat do Česka neomezené množství migrantů. Sociální dávka pro jednoho se má pohybovat kolem 700 - 1000 EUR měsíčně! Český stát bude ekonomicky i národnostně zlikvidován! 

Rouhačská hra "Naše násilí a vaše násilí" stahuje prokletí na Brno a celou Českou republiku. Pokud se Brňané proti tomuto rouhání nepostaví, budou plně otevřeny dveře k likvidaci našeho národa skrze politiku gender ideologie a islamizace. 

 

Záchrana je jedině v Ježíši Kristu! 

 

Co dělat?

1. Volej k Němu v modlitbě víry! 

2. Vyjádři veřejně svůj nesouhlas s urážením Pána Ježíše Krista a s autogenocidou národa! 

3. Podepiš petice!

 

 

Petice:

 

1. Petice proti divadelnímu představení "Vaše násilí a naše násilí" - zde, informace o jejích tvůrcích zde. Internetová petice proti této divadelní hře je zde

2. Petice proti Dublunu IV. - petici včetně podpisového archu ke stažení naleznete zde.

3. "Chceme zachovat tradiční rodinu, odmítáme ratifikaci Istanbulské úmluvy"  - tato petice je zde, podpisový arch k ní naleznete zde,  další informace o petici a jejích organizátorech (kteří nejsou členy Pravověrné církve) zde.

 

 

Další důležité informace v článku: "Istanbulská úmluva a Dublin IV. = dvojnásobná genocida českého národa"